Dimkisol luchtkanalen

Dimkisol luchtkanalen zorgen voor een ideaal binnenklimaat, zonder tocht of condensatie. Ze kunnen gebruikt worden ter koeling of verwarming van een ruimte. Indien gewenst worden ze voorzien van akoestische matten.

Onze luchtkanalen zijn ontstaan uit de inventieve montage van onze succesvolle Polyval tegels, die gebruikt worden voor de ventilatie van allerlei ruimtes. Deze eigenschap maakt van de panelen de ideale basis voor onze Dimkisol luchtkanalen. Ze kunnen de ruimte waarin ze geïnstalleerd worden zowel koelen als verwarmen. Bovendien kunnen ze optioneel voorzien worden van akoestische inlegmatten.

De voordelen van dit soort luchtkanalen zijn duidelijk.

Ze kunnen zeer eenvoudig geplaatst worden, zonder tussenkomst van een technieker. Ook aanpassingen aan het systeem gebeuren zonder enig probleem. De kanalen kunnen naar wens voorzien worden van verlichtingselementen en zijn zeer gemakkelijk te onderhouden. Het gebruik van een vochtige doek maakt de inschakeling van een gespecialiseerde reinigingsfirma overbodig.
Bovendien hebben ze een zeer lange levensduur.

Om kort te gaan, Dimkisol-luchtkanalen vormen een eenvoudige en bovenal kostenbesparende oplossing voor de ventilatie van jouw bedrijfsruimte!

Ze zijn standaard verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren - wit, inox, RAL 7022 ambergrijs en RAL 7047 telegrijs. Andere kleuren zijn mogelijk op aanvraag. Ze hebben een standaardlengte van 3m en een van volgende breedtes en hoogtes:

735 mm breedte x 735 mm hoogte
735 mm breedte x 435 mm hoogte
1335 mm breedte x 735 mm hoogte
1335 mm breedte x 435 mm hoogte

Wens je meer informatie over dit product, neem dan contact met ons op. Wij maken een offerte geheel op maat van jouw project.

offerte

contacteer ons

Industrieweg 1413, 3540 Herk-de-Stad

013 55 36 97

info@dimkisol.be

BE 0421.523.990