wanden

De koelwanden of ventilatiewanden van Dimkisol zijn zeer geschikt voor de gelijkmatige koeling van ruimtes die voorzien zijn van wandrekken. De producten op de rekken worden perfect gekoeld, terwijl de ruimte in het midden iets warmer blijft, waardoor bezoekers een aangenaam gevoel houden.

Dimkisol koelwanden zorgen op een onopvallende manier voor de perfecte acclimatisatie van bijvoorbeeld een koelruimte in de supermarkt. Groenten, fruit en andere koel te bewaren producten blijven altijd op de ideale temperatuur, terwijl de klanten die de koelcel bezoeken, steeds een behaaglijke gevoelstemperatuur ervaren. Daardoor blijft de consument langer ter plekke en verhoogt de kans op meer aankopen.

Net als onze koelplafonds kunnen Dimkisol koelwanden voorzien worden van geïntegreerde verlichting en andere nuttige accessoires. Bovendien zorgen de valse wanden optioneel voor een een optimale akoestiek binnen de ruimte waarin ze toegepast worden.

De koel- of ventilatiewanden worden volledig in ons eigen atelier vervaardigd. Ze bestaan uit koud gewalste, warm gegalvaniseerde platen in staal of inox en zijn voorzien van perforaties. Elk paneel meet 60 op 60 cm cm of 60 op 30 cm en is 0,6 mm dik. Ze zijn verkrijgbaar in alle mogelijke kleuren.

Indien gekozen wordt voor een bijkomende akoestische isolatie worden matten in mineraalwol achter de wanden geplaatst.

Het koelingsmechanisme zelf dient geplaatst te worden door een erkend HVAC-specialist.

contacteer ons

Industrieweg 1413, 3540 Herk-de-Stad

013 55 36 97

info@dimkisol.be

BE 0421.523.990