Over Dimkisol

50 jaar ervaring

Dimkisol, gevestigd in Herk-de-Stad, zag het levenslicht in 1971. Onder impuls van Willy Van Reeth startte het bedrijf eerst als specialist in state-of-the-art schrijnwerk, met focus op winkelinrichting.

Na enkele jaren rijpte het idee zich toe te leggen op de ontwikkeling en productie van muur- en plafondpanelen ter bevordering van de gelijkmatige koeling van ruimtes. Dankzij een vernuftig systeem werd koude lucht verspreid in winkelruimtes, laboratoria en clean rooms. Koude en vervelende luchtstromen, zoals bij een airconditioning, hoorden voortaan tot het verleden. Bovendien beschikten de panelen van Dimkisol – DIverse Metalen Kassetten voor ISOLatie – over unieke akoestische kwaliteiten. Hol klinkende ruimtes waren niet langer een issue.

Voortdurende innovatie

Als trendsetter bleef Dimkisol niet op zijn lauweren rusten. Integendeel, het bedrijf investeerde voortdurend in zijn ontwikkeling en de optimalisatie van zijn producten. Anno 2022 is Dimkisol uitgegroeid tot een 100% Belgisch gezond bedrijf met klanten in de
 hele bedrijfswereld.

Denk maar aan supermarkten, bloemenveilingen, laboratoria, kantoorruimtes, clean rooms, enz. Meer nog, Dimkisol mag zich gerust een van de toonaangevende bedrijven noemen in de productie van koelende en akoestische muur- en plafondpanelen.

Toekomst verzekerd

Na ruim 50 jaar gaf Willy Van Reeth in 2022 de fakkel door aan Raf Neijens. Na een lange loopbaan in de productie en installatie van poorten besloot Raf dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Geruggensteund door zijn voorganger timmert hij sinds maart 2022 aan de veelbelovende toekomst van Dimkisol.

contacteer ons

Industrieweg 1413, 3540 Herk-de-Stad

013 55 36 97

info@dimkisol.be

BE 0421.523.990