Luchtkanaal

11-04-2024

Wij delen graag meer details over de luchtkanalen van Dimkisol. Onze luchtkanalen zijn zorgvuldig ontworpen voor moeiteloze montage en demontage van elke tegel, wat handig is voor reiniging of lay-outwijzigingen. De structuur blijft stevig op zijn plaats, terwijl alleen de tegel uit de klemlijst wordt verwijderd tijdens onderhoud of lay-outaanpassingen.

De samenstelling van het kanaal kan naar wens worden aangepast, afhankelijk van de toepassing, met respectievelijk meer of minder geperforeerde tegels. Bovendien kunnen de kanalen worden uitgerust met geïntegreerde verlichting, in verschillende configuraties afhankelijk van de behoefte. Dimkisol levert tegels met uitsparingen hiervoor.

Ontwerp: Dankzij de beschikbaarheid van verschillende kleuren krijgt het kanaal een elegante uitstraling, wat het geschikt maakt voor diverse sectoren.

Reiniging: Het reinigen is eenvoudig. De tegel zit stevig vast in de klemlijst en kan gemakkelijk worden verwijderd en teruggeplaatst. Vervolgens kan de tegel met een vochtige doek worden gereinigd. Door de specifieke perforatie raken de gaatjes niet verstopt, waardoor het kanaal efficiënt blijft werken.

Kostprijs: Ondanks de elegante uitstraling wordt vaak gedacht dat dit kanaal duur is. Echter, het tegendeel is waar. Dankzij het eenvoudige reinigingsproces en de afwezigheid van demontage- en wasserijkosten is deze oplossing vaak voordeliger dan alternatieven zoals airsocs. Bovendien zorgt de lange levensduur voor een optimale investering.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

contacteer ons

Industrieweg 1413, 3540 Herk-de-Stad

013 55 36 97

info@dimkisol.be

BE 0421.523.990