Koel- en ventilatieplafonds

Onze koelplafonds of ventilatieplafonds zorgen op een zeer discrete wijze voor de verspreiding van koele lucht, waardoor grote ruimtes gelijkmatig gekoeld worden zonder vervelende tochtstromen.

Daardoor zijn onze koelplafonds of ventilatieplafonds de ideale oplossing voor ruimtes die ten alle tijde fris moeten blijven. Denk maar aan de koelcellen van je lokale supermarkt, bloemenveilingen, datarooms, cleanrooms en zelfs kantoorruimtes.

lees meer

In tegenstelling tot een airconditioning wordt de koude lucht via het koelplafond zeer gelijkmatig verspreid over de volledige kamer. Het resultaat? Een perfect gekoelde ruimte met een opvallend behaaglijke gevoelstemperatuur. Klanten die de ruimte bezoeken hoeven dus niet te vluchten voor een koudegolf, maar kunnen in een aangenaam binnenklimaat jouw producten bekijken of aankopen doen. Ook jouw medewerkers kunnen perfect functioneren in de gekoelde ruimte, waardoor het rendement toeneemt.

De plafondpanelen bestaan in de afmetingen 60 x 60 cm en 60 x 30 cm. Het staal wordt volledig gegalvaniseerd en gelakt. Wij bieden standaard een vijftal kleuren aan, maar optioneel kan voor andere kleuren gekozen worden.

Indien gewenst kunnen we de panelen voorzien van uitsparingen voor sprinklersystemen, verlichtingselementen of andere accessoires.

Het airconditioningsysteem zelf dient, in samenspraak met ons, geïnstalleerd te worden door een HVAC-specialist.

contacteer ons

Dimkisol NV | Industrieweg 1413, 3540 Herk-de-Stad

013 55 36 97 | info@dimkisol.be

BE 0421.523.990

┬ę2022 Dimkisol NV - Webdesign by FastFocus Studios

Social